lauantai 31. elokuuta 2013

Tullaan tutuiksi - turha, mutta pakollinen kirjoitus

Joka kerta, kun olen päättänyt aloittaa blogin luomisen netin pimeisiin poimuihin olen aloittanut sen itseni esittelemisellä. En aio tälläkään kertaa tehdä poikkeusta, sillä tiedän, että teitä kaikkia  alkaa kuitenkin jossain vaiheessa kiinnostamaan allekirjoittaneen mielenterveydellisen tilan lisäksi myös kaikki muu epäoleellinen.

Näppäimiä suunnattomalla aggressiivisuudella hakkaa siis multipersoona, joka tottelee ainakin miljoona  eri nimeä. Vakiintuneimpia ovat Daido ja Puolimieli, mutta jotkut epäonnekkaat ovat jopa tutustuneet oikeaan minääni: Heta-nimiseen neitoon, joka vannoi ettei koska kasva isoksi. Neitoon, jonka elämän pääasiallisena tehtävänä on terrorisoida kaikkea, vaahdota cosplaysta ja rakastaa maailmaa joka toinen päivä. Musiikkimaku on pelottavan laaja, animea ja mangaa kulutetaan enemmän kuin kouluopuksia, mutta yhtä paljon kuin romaaneita.


Meet tha lärvi.
Pääasiallinen työni on opiskelu, joka tapahtuu kahden eri tutkinnon voimin. Saimaan ammattiopisto Sampo yrittää koulia tästä rakennekynsiä ja neitimäisyyttä ihannoivasta rakennusmaalaria, joka tekisi muutakin kuin aiheuttaisi sekasortoa, ja samaan aikaan vastaavan kaltaiseen haasteeseen ylioppilastutkinnon tiimoilta on tarttunut Lauritsalan aikuislukio. Lisäksi, jottei vapaa-ajasta varmasti olisi puutetta, minut löytää JaME Suomen tiimistä ja National Novel Writing Monthin aktiivisista osallistujista.

Ollaan kavereita.

Ps. Puren, ja ihan helvetin kovaa >:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti