torstai 10. lokakuuta 2013

Fanfest ja con-vuoden loppu

Okei. Fanfest tuli ja meni, minä olin paikalla. Kyseessä oli kieltämättä äärimmäisen hyvä tapahtuma. Kirjoitan pikaisen katsauksen omista menoista ja meiningeistämme, mutta annan kuvien hehkuttaa enemmän.
© Kyuu Eturautti, Creative Commons Zero
Lauantaina saavuttiin Paasitornille pienten mutkien kautta. Eksyiltiin raitiovaunupysäkiltä ihan väärään suuntaan, mutta törmättiin onnekkaasti muutamaan ulkonäöllään huomiota tavallisen kansan joukossa herättäneeseen olentoon, joiden kanssa jatkettiin sitten perille asti, vaikka taidettiin olla ihan yhtä kujalla sijainnistamme kaikki. Kiiruhdettiin pyörähtämässä Severus Kalkaros -luennolla, mutta lähdettiin aika nopeasti vaihtamaan vaatteita, sillä cossaaminen kutkutti jalkapohjissa asti. Meillä meni ihan laittoman kauan pukuhuoneessa (joka muuten oli tyhjä melkein koko ajan o__o), mutta päästiin sitten virtaamaan oudon näköisenä ties mihin suuntaan. Alkupäivä meillä menikin aika pitkälti upeiden tilojen kartoittamiseen, sillä ohjelmalehtisen kartta oli jätetty unholaan. STT ja Yle olivat heti kimpussa :D 

Salkkaripaneeli oli loistava, samoin crossplay-luento. Ja ihmiset. Narikkakin toimi moitteettomasti.


Coffee Housessa kofeiinitarpeitamme tyydyttäessämme sai hymyn huulille pieni tyttö, joka hetken aikaa pyöri pöytämme ympärillä ja juoksi sitten äidilleen kertomaan, että "tuon on ihan pakko olla oikea prinsessa!" =w=


Sunnuntaina keskityttiin sitten enemmän cosplayihin ja laitettiin kamppeet päälle jo majapaikassamme Keravalla, jonne matkaaminen edellisenä iltana oli ollut kovinkin huvittavaa lauantaisten junamatkustajien suhteellisesta promillemäärästä johtuen. Vaikka aamun ensimmäinen luento oli peruttu, pyörittiin me iloisesti ympäri Paasitornia koko päivä, käytiin kahvilla, kulutettiin aikaa sosiaaliseen kanssakäymiseen niin ihmisten kuin olentojenkin kanssa, bongailtiin upeita cosseja ja kuvattiin omiamme.

Echosta sai ihan tajuttoman kauniita kuvia ;w;
Laciesta taas ei niinkään. Kuvat puvun osalta jäivät muutenkin hyvin vähäisiksi :c
Fanfest oli kaikin puolin tapahtuma, josta jäi hyvä maku suuhun. Conmasennus tosin iski kahta kauheampana, kun tajusin, että seuraavan kerran kaikkia valloittavia persoonia näkee vasta ensi vuonna.

Tämä neiti kiittää tästä convuodesta ja toivoo tulevasta vähintäänkin yhtä mahtavaa~

Note to self: älä värvää kuvaajaksi ketään kenellä on isot röyhelöhihat.


2 kommenttia:

  1. Ei se con-vuosi kyllä vielä Fanfestiin loppunut.
    Jyväskylässä on Katsudocon tänä viikonloppuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omalta osaltani valitettavasti loppui ;__;
      Katsudoconiin menevät toivon mukaan pitävät lippua ylhäällä minunkin puolestani !

      Poista