keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Täydellinen elämä

Keskiviikot on kaikkea kummaa ja kaunista täynnä. Viimeinen päivä töissä ja kotiin tullessa Fanfestin ranneke postilaatikossa odottamassa. Huomenna vapaapäivä. Tuntuu itse asiassa aika hyvältä.

Tosiaan, Fanfest lähestyy huimaa vauhtia, enkä vieläkään oikein käsitä, että pääsen taas näin pian conittamaan~ Matkaseuraksi on lupautunut edelleen uskollinen Echoni ja majoitus pummitaan törkeästi toista kertaa peräkkäin lähiseudulla asuvalta serkultamme. Suunnitelma siis suorastaan pursuaa täydellisyyttä ja siihen kun vielä lisätään Lacie, tavallista halvemmat junaliput ja lempikaupunkini Helsinki niin en malta enää odottaa !


Koeviikkoni päättyi maanantaina kahteen tenttiin ja tänään hyvästelin viidessä viikossa hurjan rakkaaksi kehittyneen maalausliikkeen ja sen työmiehet. Ovella kolkutteleva viikonloppu lupailee myös siis irtiottoa kuudelta lähtevästä kyydistä, hulluista työmaista, aivolohkoista, anterogradisista amnesioista ja englannin kielioppisäännöistä. En oikein tiedä mitä odotan ohjelmalta tai odotanko oikeastaan yhtään mitään, mutta on varmasti hauskaa kokea ja nähdä tällainenkin tapahtuma, vaikka puheohjelmissa ei välttämättä tule juostua yhtä ahkeraan kuin tavallisesti. Ehdottomasti suurin dilemma on kuitenkin päällekkäin sattuvat Salkkari-luento ja cosplaykisa. En ehkä selviä, sillä haluan molempiin niin kovasti, että pakko tässä on ajautua jakomielitautiseksi. Tai ainakin jakotautiseksi.

Tulee ikävä hienoja hetkiä ja ihmisiä ;_; Ja metallimaaleja~
 Lisäksi on pakko hehkuttaa, että minut on kutsuttu Halloween-juhliin, joissa teeman mukaan pukeutuminen on pakollista. Oi voi, voitte jo arvata, että visioiden määrä on jo huikea~! :DD Myös lista tulevista cosplay-puvuista on kasvanut viime aikoina aika huomattavasti, ja voi olla, että erehdyn paljastamaan jotain lähiaikoina kunhan saan itseni puhuttua ympäri viimeistä piirua myöten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti